Park & Förvaltning

Park &

förvaltning

Orust Motor arbetar med försäljning, service och helhetskoncept både i entreprenadbranchen och den kommunala sektorn.


Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från några av de största namnen i branchen. 
För oss är snabb och personlig service något av det viktigaste. Vi prioriterar att finnas nära till hands och vill leverera trygga helhetslösningar under hela produktlivscykeln. 

Orust Motor, Joachim, Park

Joachim Belin

Park och förvaltning

Orust Motor, Marcus, Park

Marcus Andrésen

Park och förvaltning

Husqvarna Ceora
Husqvarna P 500
Husqvarna Zero Turn
Husqvarna

Efter 325 års innovation och finslipning erbjuder dagens verktyg från Husqvarna banbrytande prestanda, tillförlitlighet i världsklass och kontinuerlig komfort under lång användning. Så att din personal kan arbeta smartare, inte hårdare.

Schäffer

I över 60 år har Schäffer utvecklat lastare för individuella behov, därav minlastare i mer än 40 år.

Våra nöjda kunder har gjort oss till vad vi är idag, en av de starkaste och mest framgångsrika leverntörena av mini, hjul och  teleskoplastare på marknaden. 

Schäffer
Schäffer
kroon oil
Kroon Oil Classic
Kroon Oil Olja
EBO Hydraul
Kroon Oil

Sedan starten 1906 har Kroon Oil blivit en ledande aktör på smörjmedelsmarknaden. Som en oberoende tillverkare och specialist, kan vi reagera snabbt på marknadens utveckling och särskilda krav från våra kunder.


Toro

Toro är en ledande global leverantör av innovativa gräsmatte-, landskaps-, uthyrnings- och anläggningsmaskiner samt bevattningslösningar och utomhusbelysning, och hjälper sina kunder att vårda golfbanor, idrottsplatser, parker, kommersiella och privata fastigheter samt jordbruksmark.

toro mx5000
Toro snapper zero turn ztx275
HAKO Citymaster 1650
CityMaster CM2200 P1
Hako

Vi har en speciell känsla för ytor. Det kanske inte är så konstigt, när vi lagt mer än 40 år på produkter som gör världen omkring oss lite vackrare. Vårt arbete berör allt du går på och vi handplockar maskiner som klipper, blåser, suger, skurar, sopar, borstar, krattar, tvättar, plogar och röjer marken framför dig.

SävsjöSläpet

Ända sedan hjulet uppfanns har människan löst ett fundamentalt behov med hjälp av släp: att förflytta mer än hon kan bära mellan punkt a och b. Riktigt lika länge har vi på Sävsjösläpet inte tillverkat släp, men i alla fall sedan 1976. Problemet som vi löser är dock detsamma, och det har räddat många ryggar, skapat möjligheter för företag att växa och kanske bidragit till en och annan uppfylld dröm.


Sävsjösläpet
Sävsjösläpet
Club Car CA300 DF Canopy
club car carryall 500
Club Car

Club Car har en 60+-årig historia av branschledande innovation och design, inledningsvis fokuserad på golfbilar och sedan expanderande till kommersiella nyttofordon och personliga transporter.

CLAAS

CLAAS är marknadsledare globalt för självgående exakthackar. Med sina traktorer, pressar och vallmaskiner ligger CLAAS på topplaceringar beträffande världsledande teknik.

CLAAS axion 850
CLAAS lexion 8700